Ons Team

Erik Pepping

Erik is een ervaren ICT-manager, heeft een brede en diepgaande ICT-kennis en is een absolute voorstander van Agile softwareontwikkeling met focus op outcome, niet output.

Hij is een harde werker, analytisch, scherp, maar heeft ook een goed gevoel voor humor.

Vanaf zijn zestiende isd hij actief op vele terreinen van ICT en ICT-managementvraagstukken.

Zijn carriËre is begonnen bij TPG als informatieanalist, vervolgens is hij bij, via het toen nog kleine Ordina, terecht gekomen bij de Nederlandse Spoorwegen.

Bij de ESA (European Space Agency) is hij voor het eerst in aanraking gekomen met internationaal werken. Een tweede passie was ontdekt. Dit internationale werken sprak hem zo aan dat de stap naar programma/project manager bij de Europese Commissie makkelijk was.

Daarna heefty hij 15 jaar zijn eigen bedrijf gehad, dat gespecialiseerd was in de ontwikkeling van software voor met name de landelijke gezondheidszorg (landelijke en internationale systemen voor Radiologie en Borstkanker bevolkingsonderzoeken), waardoor er al snel sprake was van een samenwerking met Philips Healthcare.

Hij heeft twee en een half jaar gewerkt als Manager Development voor de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen. Hier was hij verantwoordelijk voor alle huidige informatie systemen (AOW en Kinderbijslag) en is hij bezig geweest met een groot verandertraject naar een nieuw Oracle Software backoffice systeem. Een uitdagende stap in zijn nog steeds aanwezige passie: ICT.

Op 1 januari 2016 is hij een nieuwe uitdaging aangegaan bij een ambitieuze gemeente. De gemeente Den Haag. Daar was hij als Manager Informatie voorziening van de Sociale Dienst aan de slag.

Recentelijk heeft hij de overstap gedaan naar het commerciÎle bedrijfsleven.
Bij VX Forensic Analytics heeft hij een dubbele rol: voorzitter van het Management Team en development manager. Forensic Analytics is een bedrijf met ambitie en een enorme potentie. Zij willen hun ambities waarmaken en groei realiseren.

ONZE EXPERTS

REINOUT MARTENS

Managing Director

Adviseur en interim IT manager. Vanuit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties werken aan kwaliteit. Kernwoorden zijn: professioneel, integriteit, samenwerken.
Lees meer…

Erik van de laak

Senior Consultant

Erik is een gepassioneerde en resultaatgerichte manager. Rechtlijnigheid en doorzettingsvermogen zijn typische kenmerken in zijn benadering.

Lees meer…

Freek pino

Interim Manager

Freek is een inspirerend manager en consultant met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het leiden van teams en het behalen van resultaten. Met veel passie en energie haalt hij het beste uit mensen.
Lees meer…

Rudolf Liefers

Senior Consultant

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf.
Lees meer…

erwin naus

Senior Consultant

Erwin is een allround beheer- en ontwikkel consultant die ICT projecten en organisaties beter laat presteren. Erwin is goed onderlegd en zeer pragmatisch.
Lees meer…

Barbara Stam

Teamcoach

Barbara helpt ICT (project) teams met het omgaan met de “waan van de dag”. Niet alleen hard werken maar samen effectiever en productiever werken.
Lees meer…

Louk peters

Senior Consultant

Louk was tot voor kort senior business consultant bij KPN Consulting. Louk beschikbaar voor consultancy- en trainings opdrachten via zijn eigen bedrijf LMC.
Lees meer…

erik pepping

Interim Manager

Erik is een ervaren ICT-manager, heeft een brede en diepgaande ICT-kennis en is een absolute voorstander van Agile softwareontwikkeling.
Lees meer…

|

Lof

Onze klanten zijn enthousiast over wat we voor hen hebben kunnen betekenen. Wij staan ook voor u klaar!

w

Communicatie

Onze kracht ligt in het snel en duidelijker naar u toe communiceren. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

de basis

We brengen uw IT-organisatie terug naar de basis. Van hieruit gaan we kijken naar groei en verbetering.

Missing link

Wij zijn de missing link in uw business. Het puzzelstukje dat uw IT-organisatie compleet maakt.

Plaatje compleet

Nu het plaatje compleet is kunt u zich geheel focussen op het doen van waar u goed in bent. 

focus op winst

Onze formule is gebaseerd op het genereren van winst. IT is een toevoeging aan uw business, geen kostenpost.

hart voor ons vak

Wij staan elke dag op met liefde voor wat we doen. We halen zo veel energie uit het helpen van onze klanten.

We geven altijd 100%

100% is waar wij altijd naar streven. We stoppen niet als het goed is, we stoppen pas bij perfectie.

Team Work

Ons netwerk maakt het mogelijk om expertises te bundelen. Hiermee kunnen we u nóg beter van dienst zijn!