Ons Team

Erwin Naus

Erwin is een allround beheer- en ontwikkel consultant die ICT projecten en organisaties beter laat presteren. Hij is pragmatisch en bezit een gedegen technische achtergrond. Vanuit de inhoud kan hij de juiste focus en afhankelijkheden overzien en waar nodig blokkades wegnemen. 

Dit kan hij doen als ScrumMaster voor de meer agile projecten en als Projectmanager voor de meer rechtlijnige projecten. Voor veranderingen in afdelingsprocessen en -dynamiek kan hij als service- en teammanager de teams weer laten swingen. Zjn kracht ligt in het kunnen schakelen tussen tactisch en operationele vraagstukken en het realiseren van concrete oplossingen.

Hij is gepassioneerd over agile ICT beheer omdat de klantvraag veel meer in beweging is dan voorheen en wij weer ondernemend mogen beheren. De mogelijkheden die wij als ‘techneut’ een klant kunnen bieden zijn voor ons vanzelfsprekend maar voor de klant vaak nog niet. We zijn niet langer een doel maar een middel en worden steeds meer in samenwerking met onze klant een partner. Dat geeft hem de voldoening dat we er zijn om te helpen en dat ook kunnen.

Meer dan 15 jaar ervaring heeft hem geleerd dat als je resultaat wilt, de doelen helder moeten zijn en voor iedereen in het team het zelfde doel moet gelden. Daarbij is open communicatie, vertrouwen en vakmanschap onmisbaar. Het continue bewaken van deze waarden geeft op termijn een team dat graag samenwerkt en uit zichzelf voor resultaten gaat. Hierbij staat voor hem de mens centraal.

Mocht je Erwin, de persoon achter dit profiel, beter willen leren kennen of heb je een ICT vraagstuk dat je wilt delen neem dan contact met ons op.

ONZE EXPERTS

REINOUT MARTENS

Managing Director

Adviseur en interim IT manager. Vanuit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties werken aan kwaliteit. Kernwoorden zijn: professioneel, integriteit, samenwerken.
Lees meer…

Erik van de laak

Senior Consultant

Erik is een gepassioneerde en resultaatgerichte manager. Rechtlijnigheid en doorzettingsvermogen zijn typische kenmerken in zijn benadering.

Lees meer…

Freek pino

Interim Manager

Freek is een inspirerend manager en consultant met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het leiden van teams en het behalen van resultaten. Met veel passie en energie haalt hij het beste uit mensen.
Lees meer…

Rudolf Liefers

Senior Consultant

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf.
Lees meer…

erwin naus

Senior Consultant

Erwin is een allround beheer- en ontwikkel consultant die ICT projecten en organisaties beter laat presteren. Erwin is goed onderlegd en zeer pragmatisch.
Lees meer…

Barbara Stam

Teamcoach

Barbara helpt ICT (project) teams met het omgaan met de “waan van de dag”. Niet alleen hard werken maar samen effectiever en productiever werken.
Lees meer…

Louk peters

Senior Consultant

Louk was tot voor kort senior business consultant bij KPN Consulting. Louk beschikbaar voor consultancy- en trainings opdrachten via zijn eigen bedrijf LMC.
Lees meer…

erik pepping

Interim Manager

Erik is een ervaren IT-manager, heeft een brede en diepgaande IT-kennis en is een absolute voorstander van Agile softwareontwikkeling.
Lees meer…

|

Lof

Onze klanten zijn enthousiast over wat we voor hen hebben kunnen betekenen. Wij staan ook voor u klaar!

w

Communicatie

Onze kracht ligt in het snel en duidelijker naar u toe communiceren. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

de basis

We brengen uw IT-organisatie terug naar de basis. Van hieruit gaan we kijken naar groei en verbetering.

Missing link

Wij zijn de missing link in uw business. Het puzzelstukje dat uw IT-organisatie compleet maakt.

Plaatje compleet

Nu het plaatje compleet is kunt u zich geheel focussen op het doen van waar u goed in bent. 

focus op winst

Onze formule is gebaseerd op het genereren van winst. IT is een toevoeging aan uw business, geen kostenpost.

hart voor ons vak

Wij staan elke dag op met liefde voor wat we doen. We halen zo veel energie uit het helpen van onze klanten.

We geven altijd 100%

100% is waar wij altijd naar streven. We stoppen niet als het goed is, we stoppen pas bij perfectie.

Team Work

Ons netwerk maakt het mogelijk om expertises te bundelen. Hiermee kunnen we u nóg beter van dienst zijn!