Je hebt mijn werk weer leuk gemaakt

Kaderbreed maakt organisaties gelukkig met hun ICT-afdeling en ICT’ers gelukkig met hun organisatie

Onze dienstenNeem contact op

MENSGERICHTE VERANDERING VAN ICT

Stel: uw ICT-afdeling doet het op zich prima. U heeft de juiste techneuten rondlopen. Met de juiste instelling. Die echt wel wat kunnen. Maar toch:

  • Planningen worden nogal eens niet gehaald
  • Systemen liggen er regelmatig uit
  • Verzoeken staan relatief lang open, en/of
  • Er gaat best vaak wat mis

In dat geval is het fijn om te weten dat er een bedrijf is dat uw ICT-afdeling kan klaarstomen voor de volgende fase. Leer vandaag nog hoe deze afdeling wel kan meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. Een ICT-afdeling waar iedereen tevreden over is. Ook als het druk wordt. Neem vandaag nog contact op. Wij helpen u graag!

Kaderbreed maakt organisaties gelukkig met hun ICT-afdeling en ICT’ers gelukkig met hun organisatie. Wij garanderen dat we binnen 6 maanden het gewenste niveau van dienstverlening bereiken.

Zij werden blij door ICT

We hebben al veel organisaties mogen helpen hun ICT naar de volgende fase te brengen. Een aantal van die tevreden klanten zijn:

artikelen

Hij was er al 5 jaar op aan het wachten

Hij was er al 5 jaar op aan het wachten

Een mooi voorbeeld van digitalisering. Er is niet veel nodig voor een succesvol digitaliseringstraject. In ieder geval geen superzwaar IT-project dat tonnen met geld gaat kosten. Door slimme keuzes en goede organisatie kan je met weinig geld een succesvol digitaliseringstraject neerzetten.

read more
Zo werk je effectief samen met je IT-organisatie

Zo werk je effectief samen met je IT-organisatie

De kern van elke effectieve IT-organisatie en elk succesvol IT-project wordt gevormd door een effectieve samenwerking tussen de mensen die die IT moet maken/inrichten/leveren en de mensen die dit IT uiteindelijk moeten gaan gebruiken. Een goede opdrachtomschrijving...

read more