ICT Zelftest

Home » Zelftest ICT

Hoe scoort jouw iCt afdeling?

De ICT-afdeling. In een wereld waarin technologische veranderingen steeds sneller plaats vinden, wordt ook de ICT afdeling steeds belangrijker. Elke organisatie is afhankelijk van de ICT-afdeling, maar niet iedere organisatie is tevreden over de huidige gang van zaken. Pijnpunten als gebrek aan communicatie, overbelasting van de ICT afdeling zijn veelvoorkomende zaken, waardoor de ICT-afdeling niet in het voordeel van de organisatie werkt, en daardoor geld kost in plaats van dat de afdeling geld oplevert.

Klinkt dit bekend in de oren?

Bij Kaderbreed hebben we een test ontwikkeld waarbij we in een paar simpele stappen in kaart brengen hoe de huidige ICT-afdeling binnen jouw organisatie scoort.
Het doel? Door de jaren heen hebben we bij Kaderbreed een effectief systeem ontwikkeld waarbij we de ICT-afdeling vóór je organisatie kunnen laten werken, openstaande meldingen weg kunnen werken en de hele ICT-afdeling winstgevend kunnen maken.

Wil jij aan de slag met de ICT-afdeling binnen jouw organisatie, maar weet je niet waar te beginnen? Door het invullen van de volgende paar vragen hebben we snel inzicht in de huidige stand van zaken.

 [tqb_quiz id=’18910′]