Ons Team

Rudolf Liefers

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf. Hij brengt veel ervaring mee op het gebied van prestatieverbetering van organisaties en zijn achtergrond als projectmanager en adviseur zijn hierbij van grote waarde.

Het klantbelang staat altijd voorop en hij heeft veel aandacht voor mensen en teams. Zijn werkwijze is creatief en gedreven, brengt structuur en concrete doelen en zorgt voor het uitvoeren van de best passende oplossing. Met zijn open houding communiceert Rudolf effectief met alle niveaus in de organisatie. Rudolf werkte tot 2012 bij diverse bekende adviesbureaus, heeft ervaring in diverse sectoren, werkt voortdurend aan het uitbreiden van zijn vakkennis en ervaring en schrijft regelmatig artikelen in vakbladen. Ook maatschappelijk is Rudolf actief als bestuurslid van de wielerclub in Bunnik en in de beroepenveldcommissie van de Saxion Hogeschool.

Rudolf (1970) woont in Bunnik en komt oorspronkelijk uit Hengelo(O). Hij is getrouwd met Martine en heeft twee kinderen in de tienerleeftijd. In zijn vrije tijd is hij enthousiast racefietser, van de Utrechtse Heuvelrug tot de Alpen of de Dolomieten. Verder gaat Rudolf graag naar concerten (van De Dijk tot de  Red Hot Chili Peppers) en vindt hij het leuk om voor familie en vrienden lekkere dingen te maken in de keuken of op de BBQ.

Hij is gespecialiseerd in Interim Management, Project Management, Proces consultancy, Service management, Business Development en Sales Management. Hij acteert op het raakvlak van business en IT

ONZE EXPERTS

REINOUT MARTENS

Managing Director

Adviseur en interim IT manager. Vanuit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties werken aan kwaliteit. Kernwoorden zijn: professioneel, integriteit, samenwerken.
Lees meer…

Erik van de laak

Senior Consultant

Erik is een gepassioneerde en resultaatgerichte manager. Rechtlijnigheid en doorzettingsvermogen zijn typische kenmerken in zijn benadering.

Lees meer…

Freek pino

Interim Manager

Freek is een inspirerend manager en consultant met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het leiden van teams en het behalen van resultaten. Met veel passie en energie haalt hij het beste uit mensen.
Lees meer…

Rudolf Liefers

Senior Consultant

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf.
Lees meer…

erwin naus

Senior Consultant

Erwin is een allround beheer- en ontwikkel consultant die ICT projecten en organisaties beter laat presteren. Erwin is goed onderlegd en zeer pragmatisch.
Lees meer…

Barbara Stam

Teamcoach

Barbara helpt ICT (project) teams met het omgaan met de “waan van de dag”. Niet alleen hard werken maar samen effectiever en productiever werken.
Lees meer…

Louk peters

Senior Consultant

Louk was tot voor kort senior business consultant bij KPN Consulting. Louk beschikbaar voor consultancy- en trainings opdrachten via zijn eigen bedrijf LMC.
Lees meer…

erik pepping

Interim Manager

Erik is een ervaren IT-manager, heeft een brede en diepgaande IT-kennis en is een absolute voorstander van Agile softwareontwikkeling.
Lees meer…

|

Lof

Onze klanten zijn enthousiast over wat we voor hen hebben kunnen betekenen. Wij staan ook voor u klaar!

w

Communicatie

Onze kracht ligt in het snel en duidelijker naar u toe communiceren. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

de basis

We brengen uw IT-organisatie terug naar de basis. Van hieruit gaan we kijken naar groei en verbetering.

Missing link

Wij zijn de missing link in uw business. Het puzzelstukje dat uw IT-organisatie compleet maakt.

Plaatje compleet

Nu het plaatje compleet is kunt u zich geheel focussen op het doen van waar u goed in bent. 

focus op winst

Onze formule is gebaseerd op het genereren van winst. IT is een toevoeging aan uw business, geen kostenpost.

hart voor ons vak

Wij staan elke dag op met liefde voor wat we doen. We halen zo veel energie uit het helpen van onze klanten.

We geven altijd 100%

100% is waar wij altijd naar streven. We stoppen niet als het goed is, we stoppen pas bij perfectie.

Team Work

Ons netwerk maakt het mogelijk om expertises te bundelen. Hiermee kunnen we u nóg beter van dienst zijn!