Onze dienstverlening

Zo snel mogelijk naar een betere IT-organisatie

Onze dienstverlening is erop gericht om jouw zo snel mogelijk de IT-organisatie te geven die jij nodig hebt.

Dat begint altijd met een goede analyse van het probleem. Dat hoeft niet lang te duren. Dat kan zelfs in een dag. Maar wel met een goed zicht op het probleem.

Als het probleem helder is, kunnen we gaan oplossen. Dat kan je mogelijk zelf. Of je kan wel wat hulp gebruiken. Onze ervaren consultants weten uit ervaring hoe je het snelst naar de gewenste situatie komt.

Het kan ook zijn dat je vooral resultaat wil. En gewoon naar een goede IT-ondersteuning wilt. Ook dat kan. Binnen 3 tot 6 maanden.

We hebben in de praktijk bewezen dat onze aanpak werkt. Beter dan welke methode, structuur of werkwijze dan ook. Omdat het gaat om het resultaat. En de mensen. Samen kunnen die fantastische dingen bereiken!  

Analyse

Vind exact de oorzaken waarom je IT-organisatie niet doet wat je zou willen

Waarom worden planningen bijna nooit gehaald?

Waarom liggen onze systemen vaker dan gemiddeld eruit?

 Waarom is niet gewoon tevreden, terwijl er zo hard gewerkt wordt bij IT?

MEER INFORMATIE

Hulp

Samen met jou implementeren we een of meer van onze adviezen

Bijvoorbeeld naar acceptabele doorlooptijden 

Of stabiele IT-systemen

Of betrouwbare planningen 

 


 

MEER INFORMATIE

Naar jouw IT

In een periode van 3 tot 6 maanden transformeren we jouw IT-mensen tot de organisatie die je nodig hebt.

We doen alles wat nodig is om daar te komen.

Samen met jouw mensen.

MEER INFORMATIE

TESTIMONIALS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Kaderbreed heeft het project nieuwbouw www.grensinfo.nl voorzien van duidelijke doelstellingen, een heldere structuur en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor ontstond een hoge betrokkenheid, goede sfeer en effectieve sturing. Iedereen wist wat het plan was en daar was ook geen discussie meer over. Lastige hordes werden snel en effectief genomen en zo is een mooi resultaat neergezet van een complexe samenwerking tussen zes overheidsorganisaties.

Kees Martens

Manager Bureaus voor Belgische Zaken en Duitse Zaken SVB, Sociale Verzekeringsbank

Reinout heeft binnen Pink+Nelson bijna een jaar lang de functie van Manager ICT Beheer a.i. naar volle tevredenheid vervuld. Hij heeft zich initieel gefocused op quick wins en daarmee op korte termijn goodwill binnen de organisatie gekweekt. Ook bleek Reinout in staat snel de processen te doorgronden en waar nodig structuur binnen deze processen, maar ook binnen de hele organisatie, aan te brengen en/of te verbeteren. Ten slotte heeft hij gedurende deze periode een enthousiast en gemotiveerd team systeem- en applicatiebeheerders weten te smeden, die veel van hem hebben geleerd.

Vladan Jankovic

Pink+Nelson

In Reinout’s manier van werken valt een aantal sterke punten op: hij brengt focus en structuur aan, hij bewaakt de voortgang en hij communiceert helder en vaak en hij heeft aandacht voor zijn (project-) medewerkers en hun onderlinge verhoudingen. Dat samen maakt dat het plezierig samenwerken met hem is.

Janfolkert Muizelaar

SVB

Wij zijn hier voor jou

ONS KANTOOR

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

TELEFOONNUMMER