Gegarandeerd resultaat

Alle aspecten van je ICT-afdeling op orde!

TERUG NAAR DE BASIS

Kaderbreed staat voor zaken terugbrengen naar de basis. Het management heeft met ICT vaak de uitdaging om op alle lagen en tegelijkertijd op meerdere fronten in control te komen. Daarnaast moet de klant optimaal bediend worden.

Deze uitdagingen vragen om focus, prioriteit en eigenaarschap voor werkende functionaliteit. Binnen de hele organisatie en op alle lagen van de organisatie. Dus bij MT, de ICT organisatie, procesdeskundigen in de organisatie, functioneel beheerders en alle (ICT-)leveranciers. Deze focus, prioriteit en dit eigenaarschap vragen om duidelijkheid over aanpak, verantwoordelijkheden en wat nou precies die klantwaarde is.

Om deze duidelijkheid en focus te creëren leveren wij ondersteuning bij alle lagen binnen de hele organisatie. Het terugbrengen naar de basis van de klantfocus en het ontginnen van de kracht van best practises uit de IT vraagt een speciaal soort expertise dat de consultants van Kaderbreed kunnen bieden.

WAT WE DOEN

Typische werkzaamheden de we uitvoeren zijn:

  • het coachen van de ICT-aanspreekpunten op het sturen op Business Value en stellen van heldere doelen
  • het coachen van ICT-organisaties in de juiste mindset in best practises binnen en de kaders van de opdrachtgevende organisatie
  • het coachen van het management team op juiste leiderschap in ICT
  • het coachen en adviseren van leidinggevenden in ICT
  • het garanderen van kwaliteit door een juiste procedure voor het opleveren van nieuwe functionaliteit
  • het organiseren van analyses gericht op verbetering i.p.v. oorzaak

TESTIMONIALS

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kaderbreed heeft het project nieuwbouw www.grensinfo.nl voorzien van duidelijke doelstellingen, een heldere structuur en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor ontstond een hoge betrokkenheid, goede sfeer en effectieve sturing. Iedereen wist wat het plan was en daar was ook geen discussie meer over. Lastige hordes werden snel en effectief genomen en zo is een mooi resultaat neergezet van een complexe samenwerking tussen zes overheidsorganisaties.

Kees Martens

Manager Bureaus voor Belgische Zaken en Duitse Zaken SVB, Sociale Verzekeringsbank

Reinout heeft binnen Pink+Nelson bijna een jaar lang de functie van Manager ICT Beheer a.i. naar volle tevredenheid vervuld. Hij heeft zich initieel gefocused op quick wins en daarmee op korte termijn goodwill binnen de organisatie gekweekt. Ook bleek Reinout in staat snel de processen te doorgronden en waar nodig structuur binnen deze processen, maar ook binnen de hele organisatie, aan te brengen en/of te verbeteren. Ten slotte heeft hij gedurende deze periode een enthousiast en gemotiveerd team systeem- en applicatiebeheerders weten te smeden, die veel van hem hebben geleerd.

Vladan Jankovic

Pink+Nelson

In Reinout’s manier van werken valt een aantal sterke punten op: hij brengt focus en structuur aan, hij bewaakt de voortgang en hij communiceert helder en vaak en hij heeft aandacht voor zijn (project-) medewerkers en hun onderlinge verhoudingen. Dat samen maakt dat het plezierig samenwerken met hem is.

Janfolkert Muizelaar

SVB

Wij zijn hier voor jou

ONS KANTOOR

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

TELEFOONNUMMER