023 73 70 170 info@kaderbreed.nl

QUICK SCAN

In één dag inzicht in de status van jouw ICT-Afdeling!

Quick Scan

Past deze dienst bij mij?

Er is niks vervelender dan dat je weet dat er iets moet veranderen, maar je onvoldoende bewijslast hebt die je kunt presenteren aan je leidinggevende of management. De vinger op de zere plek leggen is nou eenmaal niet makkelijk en dat begrijpen wij maar al te goed.

Daarom hebben we voor jou de Kaderbreed QuickScan in het leven geroepen, waarbij we in één dag aan de hand van interviews en een documentstudie de hele organisatie doorlichten. Hiermee weten we precies in kaart te brengen wat er speelt en wat er voor nodig is om het op te lossen.

Dit onderzoek presenteren we diezelfde dag nog aan het management, waardoor zij inzien dat het tijd is om actie te ondernemen!

Klinkt als muziek in de oren, toch?

Wij hebben slechts één dag van je tijd nodig

Direct inzicht in wat er exact speelt

Twee van onze consultants bij jou op kantoor

Wij creëren draagvlak om in actie te komen

Een uitgebreid, toekomstbestendig actieplan!

Hoe

De methode

De doelstelling

de probleemstelling

Het publiek

de werkwijze

Loop jij momenteel vast in je organisatie, en ben je eigenlijk alleen maar bezig met het blussen van brandjes? Drukken de huidige ICT-problemen de productiviteit en  ben je toe aan iemand die met je mee kijkt? 

Wil jij een uitgrebeid plan van aanpak waar je zelf mee aan de slag kunt om ICT-problemen aan te pakken?

TESTIMONIALS

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kaderbreed heeft het project nieuwbouw www.grensinfo.nl voorzien van duidelijke doelstellingen, een heldere structuur en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor ontstond een hoge betrokkenheid, goede sfeer en effectieve sturing. Iedereen wist wat het plan was en daar was ook geen discussie meer over. Lastige hordes werden snel en effectief genomen en zo is een mooi resultaat neergezet van een complexe samenwerking tussen zes overheidsorganisaties.

Kees Martens

Manager Bureaus voor Belgische Zaken en Duitse Zaken SVB, Sociale Verzekeringsbank

Reinout heeft binnen Pink+Nelson bijna een jaar lang de functie van Manager ICT Beheer a.i. naar volle tevredenheid vervuld. Hij heeft zich initieel gefocused op quick wins en daarmee op korte termijn goodwill binnen de organisatie gekweekt. Ook bleek Reinout in staat snel de processen te doorgronden en waar nodig structuur binnen deze processen, maar ook binnen de hele organisatie, aan te brengen en/of te verbeteren. Ten slotte heeft hij gedurende deze periode een enthousiast en gemotiveerd team systeem- en applicatiebeheerders weten te smeden, die veel van hem hebben geleerd.

Vladan Jankovic

Pink+Nelson

In Reinout’s manier van werken valt een aantal sterke punten op: hij brengt focus en structuur aan, hij bewaakt de voortgang en hij communiceert helder en vaak en hij heeft aandacht voor zijn (project-) medewerkers en hun onderlinge verhoudingen. Dat samen maakt dat het plezierig samenwerken met hem is.

Janfolkert Muizelaar

SVB

Hoe

In één dag de hele organisatie doorgelicht!

Kaderbreed gebruikt als referentiekaders meerdere proces frameworks zoals ASL, BiSL & ITIL. Voor software- en productontwikkeling is het agile gedachten goed en in het bijzonder het Scrum Framework uitgangspunt voor het toetsen van effectiviteit en kwaliteit.

De Kaderbreed consultants hebben hun sporen ruimschoots verdiend in (management van) ICT-organisaties. Ze zijn degelijk opgeleid in alle bekende best practises in ICT, verandermanagement, communicatie en advies. Ze hebben de best practises in de praktijk zien werken organisaties als de Rabobank, NS, Sdu, Grolsch en verschillende ministeries en weten daardoor welk middel we waarvoor moeten inzetten.

Kaderbreed hanteert vanuit productontwikkeling de volgende best practices. Deze hebben zich in de praktijk bewezen en kenmerken zich door een pragmatische invulling;

Scrum
DevOps
Behaviour Driven Development
Test Driven Development
Continuous Delivery

Verstuur

Wij zijn hier voor jou

ONS KANTOOR

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

TELEFOONNUMMER

In 10 stappen naar een gezonde
ICT-Organisatie!

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt binnen enkele minuten jouw exemplaar!

GDPR Consent

Gelukt! Je ontvangt binnen enkele minuten jouw exemplaar in je inbox.