QUICK SCAN

In slechts één dag inzicht in de status van jouw ICT-afdeling

Quick Scan

Past deze dienst bij mij?

Dit is je wens:  Je bedrijf en je ICT op 1 lijn brengen. Je bedrijf als een goed geoliede machine met opgeloste ICT- storingen en meldingen en duidelijk gedeelde prioriteiten. En dit alles binnen de gewenste planning. Maar je wilt meer: met de nieuwste ICT-middelen je bedrijf vooruit helpen. Zodat je maximaal bent voorbereid op de digitalisering die op je af komt. 

Toch lijkt nu van alles mis te gaan. Waar komt dit toch door?

 

Kaderbreed biedt voor jou de Quickscan aan. In 1 werkdag lichten twee van onze consultants met behulp van interviews en documentstudie je hele organisatie door. Aan het eind van deze dag ontvang je van ons een concreet plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag kunt om je ICT-problemen op te lossen.

 

Wij hebben slechts één dag van je tijd nodig

Direct inzicht in wat er exact speelt

Twee van onze consultants bij jou op kantoor

Wij creëren draagvlak om in actie te komen

Een uitgebreid, toekomstbestendig actieplan!

TESTIMONIALS

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kaderbreed heeft het project nieuwbouw www.grensinfo.nl voorzien van duidelijke doelstellingen, een heldere structuur en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor ontstond een hoge betrokkenheid, goede sfeer en effectieve sturing. Iedereen wist wat het plan was en daar was ook geen discussie meer over. Lastige hordes werden snel en effectief genomen en zo is een mooi resultaat neergezet van een complexe samenwerking tussen zes overheidsorganisaties.

Kees Martens

Manager Bureaus voor Belgische Zaken en Duitse Zaken SVB, Sociale Verzekeringsbank

Reinout heeft binnen Pink+Nelson bijna een jaar lang de functie van Manager ICT Beheer a.i. naar volle tevredenheid vervuld. Hij heeft zich initieel gefocused op quick wins en daarmee op korte termijn goodwill binnen de organisatie gekweekt. Ook bleek Reinout in staat snel de processen te doorgronden en waar nodig structuur binnen deze processen, maar ook binnen de hele organisatie, aan te brengen en/of te verbeteren. Ten slotte heeft hij gedurende deze periode een enthousiast en gemotiveerd team systeem- en applicatiebeheerders weten te smeden, die veel van hem hebben geleerd.

Vladan Jankovic

Pink+Nelson

In Reinout’s manier van werken valt een aantal sterke punten op: hij brengt focus en structuur aan, hij bewaakt de voortgang en hij communiceert helder en vaak en hij heeft aandacht voor zijn (project-) medewerkers en hun onderlinge verhoudingen. Dat samen maakt dat het plezierig samenwerken met hem is.

Janfolkert Muizelaar

SVB

Hoe

In één dag de hele organisatie doorgelicht!

Kaderbreed consultants hebben ruim 20 jaar ervaring in ict-management. Ze zijn opgeleid in verandermanagement en de bekende best practices in ICT. Dankzij deze ruime ervaring weten ze welke practices écht werken. Ze zijn getraind in het bewegen binnen alle lagen van een organisatie en kunnen de juiste wensen en vragen verzamelen en gestructureerd samenvatten. Dit alles vanuit een menselijke benadering.  Kaderbreed brengt je ICT weer in lijn, naar het juiste niveau.

[CP_APP_HOUR_BOOKING id="2"]

Wij zijn hier voor jou

ONS KANTOOR

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

TELEFOONNUMMER