Over ons

Home » Over ons

Over Kaderbreed

Wij helpen met het goed inrichten van je IT-organsatie. Zodat je het voole volle potentieel van je IT’ers benut. IT’ers gaan weer met plezier naar hun werk. En je organisatie profiteert van innovatieve IT-opossingen.

Alle Kaderbreders hebben hun sporen ruimschoots verdiend in (management van) IT-organisaties. Ze zijn degelijk opgeleid in alle bekende best practises in IT (minimaal Advanced level), verandermanagement, communicatie en advies. Ze hebben de best practises in de praktijk zien werken en weten daardoor welk gereedschap ze waarvoor moeten inzetten. 

Kaderbreed wordt geleid door Reinout Martens en bestaat uit een netwerk van ervaren IT interim managers die de visie van Reinout onderschrijven en dagelijks laten terugkomen in hun werk.

 

Toen Reinout een jaar of 21 was – hij studeerde nog – zat hij op een feestje, waar iemand vertelde dat er een interim manager bij haar bedrijf gestart was. Een botte boer die, zonder rekening te houden met zorgvuldig opgebouwde gewoontes, relaties, werkverhoudingen, etc. overal de bijl inzette en geen rekening leek te houden met wat dat met de mensen deed. Reinouts eerste gedachte was: “dat kan anders en ik ga dat bewijzen”.

 

Toen hij begon met werken duurde het niet lang of Reinout kreeg zijn eerste team onder zich, 8 mensen. En vrij snel daarna diende zich de eerste reorganisatie aan: het team werd opgeheven. Reinout: “Gelukkig heb ik iedereen goed kunnen onderbrengen bij andere afdelingen en uiteindelijk (en zo hoort het ook) als laatste het licht kunnen uitdoen”. Ook in de opvolgende leidinggevende posities is hij het altijd belangrijk blijven vinden om veranderingen vooral samen met de mensen door te voeren.

 

Al bij zijn eerste klus als zelfstandig ondernemer heeft hij de basis gelegd voor de aanpak waar Kaderbreed nu zo’n succes mee heeft: resultaten meetbaar maken in dagelijkse grafieken en bij het aanspreken van mensen op niet gehaalde resultaten, uitgaande van de goede bedoelingen van mensen.

 

Zijn energie haalt Reinout uit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties, het (gaan) leveren van kwaliteit, uitgaan van vertrouwen, samen zijn en een eerlijke wereld. Dat drijft hem en op basis van deze drijfveren selecteert hij ook de ICT interim managers die hij aan Kaderbreed verbindt.