Kaderbreed Onderzoek

In korte tijd inzicht in de status van jouw ICT-afdeling

Quick Scan

Wat gaat er mis?

Is je IT-afdeling vaak druk?

Heeft je IT-afdeling (te) vaak last van storingen?

Kost het vaak dagen om een melding op te lossen?

Lopen IT-projecten altijd uit?

Dikke kans dat er dan meer aan de hand is. Dit ene probleem is slechts het topje van de ijsberg.

Quick Scan

Onze oplossing

In korte tijd lichten twee van onze consultants je hele IT door. Dat doen ze met interviews en opgevraagde documenten.

Aan het eind ontvang je een overzicht van alle knelpunten in je IT.En een advies hoe deze aan te pakken.

Concreet, duidelijk en herkenbaar.

Hoe

Wie wij zijn 

Kaderbreed consultants hebben ruim 20 jaar ervaring in ict-management. Ze zijn opgeleid in verandermanagement en de bekende best practices in ICT. Dankzij deze ruime ervaring weten ze welke practices écht werken. Ze zijn getraind in het bewegen binnen alle lagen van een organisatie en kunnen de juiste wensen en vragen verzamelen en gestructureerd samenvatten. Dit alles vanuit een menselijke benadering.  Kaderbreed brengt je ICT weer in lijn, naar het juiste niveau.

TESTIMONIALS

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kaderbreed heeft het project nieuwbouw www.grensinfo.nl voorzien van duidelijke doelstellingen, een heldere structuur en duidelijke communicatielijnen. Hierdoor ontstond een hoge betrokkenheid, goede sfeer en effectieve sturing. Iedereen wist wat het plan was en daar was ook geen discussie meer over. Lastige hordes werden snel en effectief genomen en zo is een mooi resultaat neergezet van een complexe samenwerking tussen zes overheidsorganisaties.

Kees Martens

Manager Bureaus voor Belgische Zaken en Duitse Zaken SVB, Sociale Verzekeringsbank

Reinout heeft binnen Pink+Nelson bijna een jaar lang de functie van Manager ICT Beheer a.i. naar volle tevredenheid vervuld. Hij heeft zich initieel gefocused op quick wins en daarmee op korte termijn goodwill binnen de organisatie gekweekt. Ook bleek Reinout in staat snel de processen te doorgronden en waar nodig structuur binnen deze processen, maar ook binnen de hele organisatie, aan te brengen en/of te verbeteren. Ten slotte heeft hij gedurende deze periode een enthousiast en gemotiveerd team systeem- en applicatiebeheerders weten te smeden, die veel van hem hebben geleerd.

Vladan Jankovic

Pink+Nelson

In Reinout’s manier van werken valt een aantal sterke punten op: hij brengt focus en structuur aan, hij bewaakt de voortgang en hij communiceert helder en vaak en hij heeft aandacht voor zijn (project-) medewerkers en hun onderlinge verhoudingen. Dat samen maakt dat het plezierig samenwerken met hem is.

Janfolkert Muizelaar

SVB

Wij zijn hier voor jou

ONS KANTOOR

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

TELEFOONNUMMER