Ons Team

Reinout Martens

Ervaren adviseur en interim ICT-manager. Vanuit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties werken aan kwaliteit. Kernwoorden zijn: professioneel, integriteit, samenwerken.

Toen Reinout een jaar of 21 was – hij studeerde nog – zat hij op een feestje, waar iemand vertelde dat er een interim manager bij haar bedrijf gestart was. Een botte boer die, zonder rekening te houden met zorgvuldig opgebouwde gewoontes, relaties, werkverhoudingen, etc. overal de bijl inzette en geen rekening leek te houden met wat dat met de mensen deed. Reinouts eerste gedachte was: “dat kan anders en ik ga dat bewijzen”.

Toen hij begon met werken duurde het niet lang of Reinout kreeg zijn eerste team onder zich, 8 mensen. En vrij snel daarna diende zich de eerste reorganisatie aan: het team werd opgeheven. Reinout: “Gelukkig heb ik iedereen goed kunnen onderbrengen bij andere afdelingen en uiteindelijk (en zo hoort het ook) als laatste het licht kunnen uitdoen”. Ook in de opvolgende leidinggevende posities is hij het altijd belangrijk blijven vinden om veranderingen vooral samen met de mensen door te voeren.

Al bij zijn eerste opdracht als zelfstandig ondernemer heeft hij de basis gelegd voor de aanpak waar Kaderbreed nu zo’n succes mee heeft: resultaten meetbaar maken in dagelijkse grafieken en bij het aanspreken van mensen op niet gehaalde resultaten, uitgaande van de goede bedoelingen van mensen.

Zijn energie haalt Reinout uit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties, het (gaan) leveren van kwaliteit, uitgaan van vertrouwen, samen zijn en een eerlijke wereld. Dat drijft hem en op basis van deze drijfveren selecteert hij ook de ICT interim managers die hij aan Kaderbreed verbindt.

ONZE EXPERTS

REINOUT MARTENS

Managing Director

Ervaren adviseur en interim ICT-manager. Vanuit de ontplooiing van mensen, teams en organisaties werken aan kwaliteit. Kernwoorden zijn: professioneel, integriteit, samenwerken.
Lees meer…

Erik van de laak

Senior Consultant

Erik is een gepassioneerde en resultaatgerichte manager. Rechtlijnigheid en doorzettingsvermogen zijn typische kenmerken in zijn benadering.

Lees meer…

Freek pino

Interim Manager

Freek is een inspirerend manager en consultant met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het leiden van teams en het behalen van resultaten. Met veel passie en energie haalt hij het beste uit mensen.
Lees meer…

Rudolf Liefers

Senior Consultant

Rudolf Liefers studeerde bedrijfskundige informatica in Enschede en informatie-management in Tilburg. Organisaties helpen met het realiseren van tastbare verbeteringen staat centraal bij Rudolf.
Lees meer…

erwin naus

Senior Consultant

Erwin is een allround beheer- en ontwikkel consultant die ICT projecten en organisaties beter laat presteren. Erwin is goed onderlegd en zeer pragmatisch.
Lees meer…

Barbara Stam

Teamcoach

Barbara helpt ICT (project) teams met het omgaan met de “waan van de dag”. Niet alleen hard werken maar samen effectiever en productiever werken.
Lees meer…

Louk peters

Senior Consultant

Louk was tot voor kort senior business consultant bij KPN Consulting. Louk beschikbaar voor consultancy- en trainings opdrachten via zijn eigen bedrijf LMC.
Lees meer…

erik pepping

Interim Manager

Erik is een ervaren IT-manager, heeft een brede en diepgaande IT-kennis en is een absolute voorstander van Agile softwareontwikkeling.
Lees meer…

|

Lof

Onze klanten zijn enthousiast over wat we voor hen hebben kunnen betekenen. Wij staan ook voor u klaar!

w

Communicatie

Onze kracht ligt in het snel en duidelijker naar u toe communiceren. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

de basis

We brengen uw IT-organisatie terug naar de basis. Van hieruit gaan we kijken naar groei en verbetering.

Missing link

Wij zijn de missing link in uw business. Het puzzelstukje dat uw IT-organisatie compleet maakt.

Plaatje compleet

Nu het plaatje compleet is kunt u zich geheel focussen op het doen van waar u goed in bent. 

focus op winst

Onze formule is gebaseerd op het genereren van winst. IT is een toevoeging aan uw business, geen kostenpost.

hart voor ons vak

Wij staan elke dag op met liefde voor wat we doen. We halen zo veel energie uit het helpen van onze klanten.

We geven altijd 100%

100% is waar wij altijd naar streven. We stoppen niet als het goed is, we stoppen pas bij perfectie.

Team Work

Ons netwerk maakt het mogelijk om expertises te bundelen. Hiermee kunnen we u nóg beter van dienst zijn!